Ik heb een pakketje voor u

Ik heb een pakketje voor u

Pakketbezorging voor u en uw bedrijf

JVS Logitrans is er niet alleen voor de standaard pakketpost. Als u uw zending nog op dezelfde dag bij de ontvanger wilt laten afleveren, schakelt u onze spoedservice in. Heeft u een bedrijf met een grote goederenstroom? Dan kunt u de complete logistiek aan ons overdragen. Wij bezorgen niet alleen in de regio’s Oss, Den Bosch en Eindhoven, maar door heel Nederland en ook internationaal. Wij rekenen geen voorrijkosten.

Sneltransport


Als het echt haast heeft
De koeriers van JVS Logitrans zetten alles op alles om uw spoedzending in no-time bij de ontvanger af te leveren. Laat u uw zending ophalen in de regio’s Eindhoven, Den Bosch of Oss, dan zijn we binnen een uur op de door u aangegeven locatie. Daarna wordt deze direct doorgebracht naar de eindbestemming, zonder dat deze tussendoor word overgeladen of samengevoegd.

Distributievervoer


Hoeft uw pakket niet vandaag nog bezorgd te worden? Dan kiest u voor ons distributievervoer. Onze koeriers combineren verschillende afleveradressen in dezelfde regio, zodat we meerdere pakketten per rit afleveren. Onze auto is dus niet meer alleen voor uw zending onderweg, maar zal zoveel mogelijk gecombineerd worden met andere zendingen, om het aantal vervoersbewegingen en lege kilometers te beperken, wat uiteindelijk resulteert in lagere kosten voor u. En bovendien helpen we het milieu een handje!

Contract logistiek

Wanneer u een grote goederenstroom heeft met veel vaste adressen en aflevermomenten kan JVS Logitrans uw complete logistiek uit handen nemen. Wij regelen het vervoer van deur-tot-deur, onderhouden desgewenst het contact met uw klant. U behoudt  hierbij de uitstraling naar uw klant toe d.m.v. uw belettering op onze auto, maar zonder de logistieke lasten. Zo kunt u zich focussen op de hoofdtaak van uw onderneming.

Neem bij interesse contact met ons op via het contactformulier.