Pakketbezorging voor u en uw bedrijf


JVS Logitrans is er niet alleen voor de standaard pakketpost. Als u uw zending dezelfde dag nog bij de ontvanger wilt laten afleveren, schakelt u onze spoedservice in. Heeft u een bedrijf met een grote goederenstroom? Dan kunt u de complete logistiek aan ons overdragen. Wij bezorgen niet alleen in de regio’s Oss, Den Bosch en Eindhoven, maar door heel Nederland en ook internationaal. Wij rekenen geen voorrijkosten.

Verzend mijn pakket

Sneltransport


Als het echt haast heeft

De koeriers van JVS Logitrans zetten alles op alles om uw spoedzending in no time bij de ontvanger af te leveren. Laat u uw zending ophalen in de regio’s Eindhoven, Den Bosch of Oss, dan zijn we binnen een uur op de door u aangegeven locatie. Daarna wordt deze direct doorgebracht naar de eindbestemming, zonder dat deze tussendoor wordt overgeladen of samengevoegd.

Distributievervoer


Hoeft uw pakket niet vandaag nog bezorgd te worden? Dan kiest u voor ons distributievervoer. Onze koeriers combineren verschillende afleveradressen in dezelfde regio, zodat we meerdere pakketten per rit afleveren. Onze auto is dus niet meer alleen voor uw zending onderweg, maar zal zoveel mogelijk gecombineerd worden met andere zendingen, om het aantal vervoersbewegingen en lege kilometers te beperken, wat uiteindelijk resulteert in lagere kosten voor u. Bovendien helpen we het milieu een handje!

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte

Contract logistiek


Wanneer u een grote goederenstroom heeft met veel vaste adressen en aflevermomenten kan JVS Logitrans uw complete logistiek uit handen nemen. Wij regelen het vervoer van deur tot deur en onderhouden desgewenst het contact met uw klant. U behoudt hierbij de uitstraling naar uw klant toe vanwege uw belettering op onze auto, maar zonder de logistieke lasten. Zo kunt u zich focussen op de hoofdtaak van uw onderneming.

  • GLS- busje
  • Uw belettering op onze auto
  • Het wagenpark

JVS Logitrans
 Lange Spruit 20 
5374 JG Schaijk 

 06 - 20 40 58 52

 jvslogitrans@ziggo.nl

Koeriersbedrijf JVS Logitrans uit Schaijk bezorgt
(spoed-)zendingen vanuit de regio’s Eindhoven, Den Bosch en Oss op nationale en internationale bestemmingen.


KVK: 17125653

Privacyverklaring